Serviceovereenkomst

De noodzaak

In de praktijk maken wij het nogal eens mee dat als gevolg van nalatig onderhoud van computersystemen en netwerken storingen ontstaan die voorkomen hadden kunnen worden. Voor de gebruikers een vervelende situatie. Het komt immers nooit uit dat apparaten weigeren mee te werken.

Voor u is het belangrijk een afweging te maken wat het risico is bij het tijdelijk uitvallen van uw bedrijfsnetwerk of computerapparatuur. Disctec helpt u graag bij het inventariseren hiervan. Of u nu een particulier bent of een zakelijke relatie, wij kunnen u altijd voorzien van een passende oplossing om uw apparatuur te voorzien van beheer en het nodige onderhoud.

Particulieren

Voor veel gebruikers is de computer is niet meer weg te denken. Een dag zonder internet, e-mail of sociale media kan erg vervelend zijn. Iedereen maakt het mee, de computer laat het afweten met een hele hoop ergernis van dien.

Ontbreekt het u aan kennis om zelfstandig uw systemen en het thuisnetwerk te beheren en te onderhouden? Wij hebben voor u de oplossing om te voorkomen dat u voor de bovengenoemde situatie komt te staan. Door middel van een servicecontract bieden wij u de mogelijkheid om uw PC optimaal te kunnen laten presteren. Naast dat wij ervoor zorgen dat problemen met uw computer worden verholpen, verrichten wij jaarlijks preventief onderhoud op uw systeem en staan wij u met raad en daad bij indien u computer gerelateerde vragen heeft. Bent u geïnteresseerd? Ga dan naar servicecontract particulieren voor meer informatie. 

Bedrijven

Een van de laatste zaken waar u als ondernemer zich mee wilt bezighouden is het thema netwerk- en systeembeheer. Wij begrijpen als geen ander dat een solide en betrouwbare ICT omgeving voor u van groot belang is om zelf met succes te kunnen ondernemen. Elke onderneming is uniek, de ICT omgeving derhalve ook. Met die wetenschap bieden wij naast standaard onderhoudscontracten ook contracten aan, die exact aansluiten op uw wensen. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Ga dan naar servicecontract bedrijven voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor een advies op maat.

Contact

Ma-Vr:                      08:30 tot 17:00 
Telefoon:   040 - 284 77 88
E-mail:   info@disctec.nl

Adresgegevens

Straat:                     De Huufkes 33D
Postcode:   5674 TL
Plaats:   Nuenen

© 2021 - Disctec Automatiseringsservices